Microsoft Arc Touch Wireless Mouse

Microsoft telah memperkenalkan tetikus tanpa wayar terbaru dinamakan Arc Touch. Direkabentuk oleh pereka produk terkenal dari Peranchis, Phillippe Starck, tetikus ini mempunyai rekabentuk yang unik dimana ia boleh dilipat untuk memudahkan disimpan. Bukan setakat itu sahaja, tetikus ini berada dalam mode ‘on’ bila dilengkungkan dan ‘off’ bila diratakan bertujuan menjimatkan kuasa bateri.

Notebook dengan Chrome OS dari Google : Google Chrome Cr-48

Cr-48, itulah code name untuk notebook generasi pertama yang didatangkan dengan Chrome OS dari Google. Berwarna hitam, nipis, tanpa jenama, dikatakan peranti ini hanya mengambil masa 10 saat untuk boot. Sistem pengoperasian Chrome dari Google pula adalah kesinambungan dari pelayar web Google yang popular iaitu Chrome, namun lebih banyak features didatangkan bersama.

Apple iPad Termurah di Malaysia

Apple iPad Secara Rasmi Masuki Pasaran Malaysia Lama jugak menunggu tablet dari Apple iaitu iPad untuk berada dipasaran Malaysia secara rasmi. Boleh dikatakan Malaysia jauh tertinggal dalam memasarkan iPad secara rasmi berbanding negara jiran, Singapura. Memetik laporan akhbar The Star, iPad mula dijual di rangkaian penjual produk Apple terpilih mulai hari ini dan dikatakan iPad [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Analytics Plugin created by Web Hosting